Se vores åbningstider i påsken her

Erhvervsleasing

Finansiel leasing

Finansiel leasing til erhverv er en aftale om finansiering/leasing af en firmabil eller varevogn. Uanset hvilken bil du mangler, står vi hos Autohauz Leasing klar til at hjælpe dig. Hos os tager leasingaftalen udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov, og vi skræddersyer altid den bedst mulige aftale til netop din virksomhed.  

Finansiel leasing er et attraktivt alternativ til kontantkøb samt de traditionelle billån og banklån, som ofte har høje finansierings- og stiftelsesomkostninger. Desuden er det dig som leasingtager, der afholder bilens driftsudgifter. Du indestår for en bestemt og på forhånd aftalt restværdi i hele leasingperioden, og derfor vil finansiel leasing oftest være den billigste leasingform. 

Da du indestår for restværdien, er det meget vigtig, at den beregnes så realistisk som muligt. Restværdien fastsættes med udgangspunkt i dit skønnede kørselsbehov for den ønskede leasingperiode, bilens stand og udstyr samt det aktuelle marked. Vores mange års erfaring og store branchekendskab er din sikkerhed for, at vi gør vores ypperste for at beregne en realistisk restværdi.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi hos Autohauz Leasing kan hjælpe med at realisere dine bilønsker, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 74 00 eller via vores kontaktformular.

FIRMABIL UDEN BESKATNING - GODKENDT AF SKAT & FINANSTILSYNET - STORKUNDEAFTALE MED SKAT = INDREGISTRERING FRA DAG TIL DAG

Via Splitleasing kan vi tilbyde firmabil – UDEN BESKATNING – realiser din bildrøm med markedets bedste leasingpriser.

Skrift til os

Personlig info
Bilens info
Leasing info

Få et tilbud

Personlig info
Leasing info

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Efter aftale
Efter aftale
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale

Få byttepris

Book prøvetur

En medarbejder fra Autohauz Leasing
vil deltage i prøveturen og vil samtidig
fortælle mere om køretøjet