Se vores åbningstider i påsken her

Autoriseret leasingselskab

Autohauz Leasing er et 100% dansk ejet selskab

Autohauz Leasing er et 100% danskejet selskab stiftet i 2014. Derfor har vi mange års erfaring, med flere end 1100 leasingkontrakter på samvittigheden tør vi i dag godt kalde os selv leasingeksperter.
Vi tilbyder både flexleasingsplitleasing og sæsonleasing af blandt andet personbiler, samt motorcykler og autocampere til private og erhverv. Hos os finder du primært nyere, brugte biler mellem 2-8 til nogle af markedets skarpeste leasingpriser. Ud over egne biler, importere vi løbende kundespecifikke biler.

Det er utroligt vigtigt for os, at du føler dig helt tryg ved din leasingaftale. Derfor er fleksibilitet og tilgængelighed nøgleord hos os, vores leasingaftaler kan opsiges med kort varsel uanset årsag. Vi lytter altid grundigt til dine ønsker og behov, og ud fra dem finder vi den rette bil enten fra vores lager eller gennem vores store netværk. Vi skræddersyer desuden altid din leasingaftale, så den passer til dine ønsker og behov, samt din økonomi. Sidst, men ikke mindst står vi til din rådighed gennem hele din leasingperiode, så du til enhver tid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til din leasingkontrakt.

Vores primære fokus foruden at skabe tryghed for vores kunder er at tilbyde dig netop den bil, du går og drømmer om. Derfor har vi hos Autohauz Leasing vores egen importservice. Har vi ikke din drømmebil på lager, kan vi være behjælpelige med at finde og skaffe den hjem gennem vores store netværk i Europa og især Tyskland til enten leasing eller køb uden afgift. Har du selv fundet drømmebilen på en af de tyske forhandlersider, står vi også gerne for bestigelse og hjemtagelse.

Ønsker du at besigtige en af vores biler, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 74 00 eller gennem vores kontaktformular for at aftale et godt tidspunkt, der passer dig. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel vedrørende leasing eller salg.
Vi glæder os til at opfylde dit leasingønske.

FIRMABIL UDEN BESKATNING - GODKENDT AF SKAT & FINANSTILSYNET - STORKUNDEAFTALE MED SKAT = INDREGISTRERING FRA DAG TIL DAG

Via Splitleasing kan vi tilbyde firmabil – UDEN BESKATNING – realiser din bildrøm med markedets bedste leasingpriser.

Skrift til os

Personlig info
Bilens info
Leasing info

Få et tilbud

Personlig info
Leasing info

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Efter aftale
Efter aftale
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale

Få byttepris

Book prøvetur

En medarbejder fra Autohauz Leasing
vil deltage i prøveturen og vil samtidig
fortælle mere om køretøjet