Se vores åbningstider i påsken her

Leasingperiodens længde

Den optimale længde på en leasingperiode er meget individuel. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvor lang en leasingperiode du vælger. Særligt din tidshorisont og dit kørselsbehov spiller en afgørende rolle.

De fleste leasingaftaler varer mellem 12–24 måneder, da det giver en god kombination af stabilitet og mulighed for en fornuftig afskrivning. Efterfølgende giver det også mulighed for at genberegne en lavere afgift i forbindelse med forlængelse af leasingperioden.

Hvis du på forhånd ved, at du vil beholde bilen i mere end 60 måneder, bør du i stedet overveje at købe bilen kontant. Alternativt kan du frikøbe den fra leasingaftalen, inden den har været på leasing i 60 måneder. Drejer det sig om en specialbil eller sæsonbil, har længden af den samlede ejertid ikke nær så stor betydning. 

I forbindelse med sæsonleasing er den aktive periode typisk seks måneder og stilstandsperioden ligeledes seks måneder. Der er dog ingen regler for leasingperiodens længde, når det gælder sæsonleasing, og sammensætningen af aktive måneder og stilstandsmåneder er igen individuel. 

Hos Autohauz Leasing står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig til den bedste løsning. Vores mange års erfaring er din sikkerhed for, at du får den bedst muligt leasingaftale til netop dit behov. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

FIRMABIL UDEN BESKATNING - GODKENDT AF SKAT & FINANSTILSYNET - STORKUNDEAFTALE MED SKAT = INDREGISTRERING FRA DAG TIL DAG

Via Splitleasing kan vi tilbyde firmabil – UDEN BESKATNING – realiser din bildrøm med markedets bedste leasingpriser.

Skrift til os

Personlig info
Bilens info
Leasing info

Få et tilbud

Personlig info
Leasing info

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Efter aftale
Efter aftale
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale