Se vores åbningstider i påsken her

Sæsonleasing

Finansiel sæsonleasing

Finansiel sæsonleasing er en aftale om finansiering/leasing af en bil enten til dig privat eller til din virksomhed. Ved sæsonleasing udarbejdes der to leasingaftaler, en for den aktive periode og en for stilstandsperioden. Hos os tager leasingaftalerne udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov, og vi skræddersyer altid den bedst mulige aftale til dig. Uanset hvilken bil du drømmer om at sæsonlease, står vi hos Autohauz Leasing klar til at hjælpe.  

Sæsonleasing er et attraktivt alternativ til kontantkøb samt de traditionelle billån og banklån, der ofte har høje finansierings- og stiftelsesomkostninger. Ved sæsonleasing er det desuden dig som leasingtager, der afholder bilens driftsudgifter, og du indestår for en bestemt og på forhånd aftalt restværdi i hele leasingperioden. Det gør, at finansiel leasing oftest vil være den billigste leasingform. 

Fordi du indestår for restværdien, er det både i din og vores interesse, at restværdien beregnes så realistisk som muligt. Restværdien fastsættes med udgangspunkt i dit kørselsbehov hele leasingperioden, bilens stand og udstyr samt det aktuelle marked. Hos Autohauz har vi mange års erfaring og indgående branchekendskab. Det er din sikkerhed for, at vi gør vores ypperste for at beregne en realistisk restværdi.

Ønsker du at høre mere om, hvordan du med sæsonleasing kan realisere din bildrøm, er du til enhver tid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 74 00. Du kan også benytte vores kontaktformular.

FIRMABIL UDEN BESKATNING - GODKENDT AF SKAT & FINANSTILSYNET - STORKUNDEAFTALE MED SKAT = INDREGISTRERING FRA DAG TIL DAG

Via Splitleasing kan vi tilbyde firmabil – UDEN BESKATNING – realiser din bildrøm med markedets bedste leasingpriser.

Skrift til os

Personlig info
Bilens info
Leasing info

Få et tilbud

Personlig info
Leasing info

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Efter aftale
Efter aftale
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale