Se vores åbningstider i påsken her

Hjælp til import af bil

Går du med drømmen om at få importeret din næste bil fra det attraktive, europæiske bilmarked, og ønsker du professionel rådgivning? Hos Autohauz Leasing står vi klar til at hjælpe. Vi assisterer dagligt kunder ved anskaffelse af bil og hjælper i det omfang, du ønsker. Gennem vores omfattende kontaktnetværk hos forhandlere primært i Tyskland, men også i andre EU-lande kan vi oftest skaffe dig præcis den bil, du drømmer om. 

Hvis du ikke kender markedet, vilkårene og hvilke dokumenter, der skal kontrolleres og benyttes i forbindelse med import samt efterfølgende Told-og registreringssyn, kan det være meget risikabelt at begive sig ud i import. Med vores hjælp og ekspertise slipper du for at løbe risikoen, og samtidig er du sikret den bedst mulige handel. 

Da vi er selvanmeldere og har status som storkunde hos Skat og Motorstyrelsen, kan vi selv fastsætte registreringsafgiften og derved spare tid. Det betyder, at vi umiddelbart efter bilens hjemkomst kan indregistrere og levere bilen til dig. 

Importbiler indkøbes som udgangspunkt uden garanti. Nyere biler er dog naturligvis omfattet af fabriksgaranti, og nogle biler er omfattet af en udvidet fabriksgaranti. For de biler, som ikke længere er omfattet af fabriksgaranti, kan vi oftest tilkøbe en garantiforsikring på op til 24 måneder.

Vi tilbyder to forskellige importpakker – STANDARD OG PLUS –

Ovenstående er med udgangspunkt i import fra Tyskland, andre lande er efter aftale. Alle beløb er ekskl. moms. Vær opmærksom på, at import ikke er omfattet af den danske købelov.

Vi kan skaffe alle biler - nye som brugte.

Har du selv hentet en bil i udlandet?

Har du selv hentet en bil i udlandet eller købt en bil uden afgift i Danmark, som endnu ikke har været indregistreret, hjælper vi meget gerne med at få den ud og køre på en fornuftig og fleksibel leasingaftale. Ønsker du et tilbud, bedes du udfylde vores formular med dine oplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Få et tilbud

Hvad enten du er til Familie eller ”Fun”, så står jeg klar til at hjælpe dig

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig

Skrift til os

Personlig info
Bilens info
Leasing info

Få et tilbud

Personlig info
Leasing info

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Efter aftale
Efter aftale
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale

Få byttepris

Book prøvetur

En medarbejder fra Autohauz Leasing
vil deltage i prøveturen og vil samtidig
fortælle mere om køretøjet