Se vores åbningstider i påsken her

Privatleasing

Finansiel leasing

Finansiel leasing er en aftale om finansiering/leasing af en bil til privat brug. Uanset hvilken bil du drømmer om, står vi hos Autohauz Leasing klar til at hjælpe dig. En finansiel leasingaftale hos os tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov. Vi skræddersyer altid den bedst mulige aftale til dig, og ikke to aftaler er ens.

Der er mange fordele ved finansiel leasing. Blandt andet er det et yderst attraktivt alternativ til kontantkøb samt de traditionelle billån og banklån, som ofte har høje finansierings- og stiftelsesomkostninger. Ved finansiel leasing er det desuden dig som leasingtager, der afholder bilens driftsudgifter. Du indestår typisk for en bestemt og på forhånd aftalt restværdi i hele leasingperioden, hvilket oftest gør finansiel leasing til den billigste leasingform. 

Da du som leasingtager indestår for restværdien, er det meget vigtig, at denne beregnes så realistisk som muligt. Restværdien fastsættes med udgangspunkt i bilens stand og udstyr, det aktuelle marked samt dit skønnede kørselsbehov for den ønskede leasingperiode. Vores mange års erfaring og store branchekendskab er din sikkerhed for, at vi gør vores ypperste for at beregne en realistisk restværdi.

Ønsker du en uforpligtende dialog med os om, hvordan vi kan hjælpe med at realisere din bildrøm, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 74 00 eller via vores kontaktformular.

FIRMABIL UDEN BESKATNING - GODKENDT AF SKAT & FINANSTILSYNET - STORKUNDEAFTALE MED SKAT = INDREGISTRERING FRA DAG TIL DAG

Via Splitleasing kan vi tilbyde firmabil – UDEN BESKATNING – realiser din bildrøm med markedets bedste leasingpriser.

Skrift til os

Personlig info
Bilens info
Leasing info

Få et tilbud

Personlig info
Leasing info

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Efter aftale
Efter aftale
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale