Se vores åbningstider i påsken her

Split/Delleasing

Finansiel split/deleleasing

Finansiel split/deleleasing er en aftale om finansiering/leasing af en bil eller varevogn, som deles mellem dig og din virksomhed. Hos Autohauz Leasing står vi klar til at hjælpe, uanset hvilken bil du ønsker. I forbindelse med split/deleleasing udarbejdes 2 leasingaftaler, en med dig privat og en med din virksomhed. Leasingaftalerne tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov, og vi skræddersyer altid den bedst mulige aftale til dig – hos os er der ikke to aftaler, der er ens.  

Finansiel split/deleleasing er et attraktivt alternativ til både kontantkøb og de traditionelle billån og banklån, som ofte har høje finansierings- og stiftelsesomkostninger. De største fordele ved splitleasing er, at du ikke beskattes af fri bil, samt at både du og virksomheden sparer en del af omkostningerne. Hver part betaler nemlig kun for den del, der vedrører den enkelte bruger, og alle de finansielle omkostninger og løbende driftsomkostninger deler du med virksomheden. Som privatperson betaler du med andre ord kun for de omkostninger, der vedrører din private kørsel. 

Ved finansiel leasing er det dig og din virksomhed, der som leasingtagere afholder bilens driftsudgifter. I  indestår for en bestemt og på forhånd aftalt restværdi i hele leasingperioden, og derfor vil finansiel leasing som regel være den billigste leasingform. 

Da du og din virksomhed indestår for restværdien, er det meget vigtig, at den beregnes så realistisk som muligt. Restværdien fastsættes med udgangspunkt bilens stand og udstyr, dit estimerede kørselsbehov i hele leasingperioden og det aktuelle marked. Hos Autohauz Leasing er vores mange års erfaring og indgående branchekendskab din sikkerhed for, at vi gør vores ypperste for at beregne en realistisk restværdi.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om hvordan split/deleleasing kan hjælpe dig med at undgå beskatning af fri bil samt hvad vi kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular eller på tlf. 70 70 74 00.

FIRMABIL UDEN BESKATNING - GODKENDT AF SKAT & FINANSTILSYNET - STORKUNDEAFTALE MED SKAT = INDREGISTRERING FRA DAG TIL DAG

Via Splitleasing kan vi tilbyde firmabil – UDEN BESKATNING – realiser din bildrøm med markedets bedste leasingpriser.

Skrift til os

Personlig info
Bilens info
Leasing info

Få et tilbud

Personlig info
Leasing info

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Efter aftale
Efter aftale
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale

Få byttepris

Book prøvetur

En medarbejder fra Autohauz Leasing
vil deltage i prøveturen og vil samtidig
fortælle mere om køretøjet