Se vores åbningstider i påsken her

Vanvidsbilisme

Lov om vanvidsbilisme pr. 31. marts 2021

Regeringen har skærpet indsatsen mod vanvidskørsel og derfor vedtaget lovforslaget om ændring af færdselsloven. Fra og med onsdag den 31. marts 2021 træder nye regler om beslaglæggelse/konfiskering af biler derfor i kraft. 

Det betyder at biler, der benyttes til vanvidskørsel inklusiv ulovlig kap- og væddekørsel bliver beslaglagt/konfiskeret af myndighederne og efterfølgende solgt på auktion. Dette gælder, uanset om du ejer, leaser, lejer eller låner den benyttede bil. Køres der vanvidskørsel i en erhvervsleaset firmabil, gælder de samme regler.

Hos Autohauz Leasing støtter vi naturligvis op om at bekæmpe denne type kørsel, så vi kan holde antallet af ulykker og beslaglagte/konfiskerede biler nede. Det er altid vigtigt at køre hensynsfuldt og overholde fartgrænserne, da det ellers kan være livsfarligt. Nu bliver det dog også dyrere, da det er leasingtager, der vil bære omkostningerne, hvis en leasingbil (både privat og firma) bliver beslaglagt og konfiskeret på baggrund af vanvidskørsel. Dertil står vanvidsbilister fra 1. marts 2021 desuden over for markant hårdere straffe.

Vanvidskørsel defineres i to forskellige kategorier:

Leasingtager har pligt til at holde sig opdateret/orienteret omkring lovgivningen og regler for vanvidskørsel, ovenstående er ikke udtømmende.

Vi vil endnu en gang minde om, at vanvidskørsel er både livsfarligt, hensynsløst og dyrt. Vi håber, at du vil være med til at skabe tryghed i trafikken ved at vise hensyn og overholde fartgrænserne, når du kører bil. 

Fra og med d. 31/3 2021 skal leasingtager/bruger/brugere kunne fremvise en pletfri straffeattest for så vidt angår trafikforseelser.

Hvad enten du er til Familie eller ”Fun”, så står jeg klar til at hjælpe dig

Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig

Skrift til os

Personlig info
Bilens info
Leasing info

Få et tilbud

Personlig info
Leasing info

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

Efter aftale
Efter aftale
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
09:00 – 16:00
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale

Få byttepris

Book prøvetur

En medarbejder fra Autohauz Leasing
vil deltage i prøveturen og vil samtidig
fortælle mere om køretøjet